5leukedingen illustratie

 

Ja, 5 leuke dingen. De afgelopen weken waren fijn. Er waren allemaal leuke dingen en ik was best wel vrolijk. Het is waarschijnlijk het mooie weer dat ervoor zorgt dat ik zo vrolijk ben.

Twee weken terug, 6 maart, begon de voorverkoop voor het concert van Mumford and Sons. Ik wou daar heeeel graag heen, bedacht ik mij de dag voordat de voorverkoop begon. Snel kijken of ik iemand kon vinden die met me mee wou, en die had ik gelukkig snel gevonden! Toen ik vroeg: “Hou je van mumford and sons?” antwoorde ze: “Wie zijn dat?”. Jullie kunnen dus wel begrijpen dat ik toen dacht: oke niet dus. Maar ze wou alsnog mee! Me happy. Uiteindelijk bleek ook dat ze ze eigenlijk wel kende en (gelukkig) ook leuk vond. (Hebben jullie trouwens de nieuwe single van Mumford and Sons gehoord? I like itttt).

Ik word zo ontzettend gelukkig van het mooie weer. Het is ZULK mooi weer. Ik heb de zon en het licht echt gemist deze winter. Vanmiddag ging ik met vriendinnetjes lekker thee drinken op een terrasje in de zon. Het was echt heel fijn. En toen kocht ik ook nog eens lekkere verse munt om thee mee te maken. Het lekker weer doet me echt heel erg verlangen naar de zomer en de lange zomeravonden en wieh Mumford and Sons in het Goffertpark in de zon de dag voor mijn verjaardag (duimen jullie mee dat het dan mooi weer is?)

Ha, en toen won ik ook nog eens kaartjes voor Dotan in de Ziggodome. Megavetttt. Via 3fm hoorde ik een vraag langs komen waar ik het antwoord op wist en ik dacht, ag, niet geschoten is altijd mis. Toen werd ik dus gebeld en hoorde ik Gerard Ekdom opeens mijn naam door de radio zeggen. Dat was gek! Kaartjes gewonnen via de radio dus. Ohja, ik deed heel stom: “Wat heb je gedaan afgelopen weekend?” “Ik heb een ijsje gegeten!” Haha. En ik gaf ook nog eens de verkeerde titel bij het liedje. Maar goed, alsnog de kaartjes gewonnen yeeey.

Sorry voor de rommeligheid hoor (joh, ik lijk Stella wel) (nee grapje Stella, ik vind je niet zo rommelig). Het is gewoon dat ik diep van binnen nou eenmaal een enorm rommelig persoon ben en mijn gedachte en hersenkronkels alle kanten opgaan. Op mijn studie moet ik het allemaal een beetje netjes houden: georganiseerd en alles op orde. Mijn blog is dus de perfecte plek om mijn inner-rommelkont helemaal los te laten gaan. Dus. Vanaf nu doe ik dat altijd. Be prepared. Geen nette geordende posts hier (tenzij ik ziek ben waarschijnlijk) (of wanneer ik teveel tijd over heb) (maar dat is de laatste niet meer zo vaak). Yey for rommelkonten!

 

 

Een gedachte over “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *