Ik ben een trotse plantenmama

 

 

plantjes 003 - kopie

Jongens, ik ben echt trots. Ik heb iets laten leven. Bij de Albert Heijn geven ze van die leuke mini-moestuintjes mee met je boodschappen. En nu moet ik eerlijk toegeven dat ik mijn boodschappen niet bij de Albert Heijn doe, maar mijn mama wel. Dus nu kaap ik iedere keer haar mini-moestuintjes. Nou, niet allemaal hoor. Mijn broertje heeft ook wat plantjes gezaaid. Dus nu stalken we elkaar steeds via Whatsapp en sturen we elkaar foto’s van onze babyplantjes.

plantjes

Ik zie mezelf al helemaal radijsjes eten over een paar maandjes. Alleen hou ik niet zo van radijsjes. Wel van ijsjes. Ik ben echt een trotse plantenmama. Zijn jullie niet trots op me? Ik in ieder geval wel.

7 gedachten over “Ik ben een trotse plantenmama

  1. Bah! Ik doe nooit grote boodschappen bij de Appie. Allen kleine boodschapjes die altijd onder de 15 euro terecht komen. Ik heb dus nog geen kleine moestuintjes kunnen bemachtigen. Ik ben net een klein kind als ik mij dit hoor zeggen, maar Ik ben wil ze ook :(!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *