Kletsje + tekeningetje + Delft

delft illustratie

 

Weten jullie nog dat ik een dagje naar Delft ging? Het was echt onwijs leuk. Wat een leuke stad is Delft eigenlijk! Ik heb er een tekeningetje van gemaakt. Jongens, bereid jullie voor op heel veel onnozel geklets. Maar het was zo leuk en heb zin om jullie er over te vertellen :) Ik heb overigens voor het eerst digitaal getekend. Gek! Ik vind het wel mooi ingekleurd.

Mijn mam en ik gingen met de auto. Wat heel handig was, alleen waren we soms zoveel aan het kletsen dat we soms een beetje verkeerd gingen. Oeps! We reden op een gegeven moment een fietspad op, maar de liefste Tom zei toch echt dat we daar op mochten. Stress stress want fietspad. Na even goed kijken bleek dat het een fietspad was waar ook auto’s op mochten. Ik weet het niet hoor, maar in Amsterdam hebben ze dat soort gekke dingen helemaal niet.

Al heel snel belanden we bij de Bagels & Beans. Een van mijn favoriete koffiezaakjes. Ze hadden er een worteltaartje en dus besloten we een worteltaartje te eten. Gewoon omdat het kon.

Er waren heel veel leuke vintage/tweedehands winkeltjes in Delft. Ik vond dat het er best veel waren! Ik had een geinige vintage kangaroo broche gekocht en vette schoenen. Ze zijn echt vet vind ik. Lekker lomp. Ik noem ze heel liefkozend mijn “stampschoenen”. Want je kan er zo lekker mee stampen.

Er waren ook veel leuke gewone winkels overigens. Er was een heel leuk interieur/kleding winkel in jaren 60 stijl. Echt super tof. Alle meubels die er stonden wou ik mee naar huis nemen. Er was ook nog een andere leuke interieur/kleding winkel. Maar die was wel weer heel anders.

’s Middags gingen we richting Naaldwijk, want daar stond het hotel waar we gingen overnachten. We gingen eten in het bruisende centrum van Naaldwijk, in een restaurant waar ze hele lekker visjes en lekkere wijntjes hadden. Ze hadden daar trouwens ook het beste chocolade toetje ooit. Mjam, zin om die weer te eten! Terug in het hotel deden we lekker relaxen met maskertjes en badjes en tijdschriftjes en heel veel geklets.

Het was echt een mini-vakantie. Bereid jullie trouwens voor op nog een hotspot. Of twee.

9 gedachten over “Kletsje + tekeningetje + Delft

  1. Die tekening is echt prachtig geworden zeg en wat leuk dat jullie naar Delft zijn geweest :-) Moest wel even lachen over dat fietspad haha, zou ook echt iets zijn wat mij zou kunnen overkomen ;-) Liefs, Deisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *